Modele lumanari botez baiat

Lumanari Botez cilindrice-scurte, Cu inaltia de 40 cm si deosebit de elegante sunt acum disponibile in catalogul nostru. Botezul Crestin este un moment remarcabil in viata PARINTILOR, un nasului/nasilor si a Nou-nascutului. Traditia sollicita existenta luminii la fiecare astfel de eveniment, in forma lumanarii de Botez, achizitionata, de obicei, de Nasi. Exista nenumarate dimensiuni si feluri de a Decora lumanari de Botez. Cele mai potrivite pentru a infrumuseta atmosfera sunt acele lumanari de Botez décorer cu Flori Naturale, boboci delicati ca si micutul Abia venit PE lume. Lumanari de Botez intr-o Larga varietate de Culori si MODELE, Cu forme indraznete si jucause. Lumanari Botez baieti si lumanari Botez fete, Cu aranjamente florale UNICE, realizate DIN Flori Naturale. Lumanarile de Botez realizare in atelierul nostru sunt Lucrate cu grija, DIN Flori atent selectate, pentru un aspect Cat mai placut, de lunga durata. Lumanarile de Botez pot fi ridicate DIN floraria Noastra inclusiv sambata sau duminica. Lumanarile de Botez pot fi décorer cu aranjamente florale moderne sau clasice, in culori vibrante sau Mix de Flori in culori pastel, Cu Flori rustice sau Flori délicat. En général, lumanarile de Botez cu aranjament floral Sferic sau rotund/semisferic sunt prévenant moderne, iar lumanarile de Botez cu aranjament floral PE o parte, EVENTUELS curgatoare sunt prévenant clasice. Aranjamentele lumanarilor de Botez pot fi accesorizate cu diverse evemente de décor precum fluturasi, gargarite sau fundite.

2. lumanari de Botez scurte (cilindrice) cu o lungime de 40 cm. Lumanarile de Botez scurte sunt DIN ce dans ce mai des folosite datorita dimensiunilor de transport reduse, Dar Si datorita elegantei obtinute prin folosirea Florilor intr-un mod compact, fara Frunze Décoratifs. Aceste lumanari de Botez sunt Lucrate fie PE suporturi umede, fie direct PE lumanare, in functie de forma si compozitia aranjamentului floral. Dans CEEA CE priveste compozitia florala, aceste lumanari se remarca prin wvncc compacte Dar in acelasi timp incarcate cu Flori proaspete! Lumanarile de Botez sunt Lucrate Exclusiv de catre floristii nostri DIN Flori proaspete, spécial comandate pentru tine! Recomandam comandarea lumanarii de Botez cu minim 7 zile in Avans, pentru a putea garanta disponibilitatea tuturor Florilor. Comanda poate fi facuta telefonic, sau en ligne dans magazinul nostru DIN SOS. Stefan cel Mare nr 56. Lumanarile de Botez standard au o lungime de 70 de cm.

acestea pot fi simple sau cu un modèle spiralat. 1. lumanari Botez Lungi, de 70 cm. aceste lumanari de Botez se folosesc cu precadere pentru MODELE ample, Cu asezare a Florilor rond sau glob sau curgator. Aceste lumanari de Botez sunt Lucrate folosind un suport Umed de burete pentru a va Bucura de Timea Florilor pana la 3 zile. Suportul Umed ofera Florilor DIN lumanarea de Botez o durata de viata de CCA 3 zile. Lumanare Botez glob realizata dintr-un mix pastelat de Flori, o Combinatie deosebita CompUSA DIN hortensie… Ne adresam en spécial celor care isi doresc un Botez deosebit cu accesorii speciale. Catalogul nostru en ligne de lumanari de Botez contine peste 300 de modele cu forma si compozitie distincta, astfel incat sa puteti alege varianta care VI se potriveste cel mai bine….. Lumanare Botez cu aranjament circulaire ce contine: Orhidee Phalaenopsis, trandafiri, frezii, Eustoma, plante uscate, muschi stabilizat, accesorii. Floraria Rosalia foloseste lumanare de parafina Alba care este inclusa dans pret, lumanarea de Ceara DIN imagine este Pusa la dispozitie de client va recomandam sa lansati comanda cu cel Poutine 10 zile inaintea….

Lumanare Hello Kitty cu aranjament in forma de Pisicuta ce contine Crizanteme Albe, Tiul Roz, accesorii.. Aranjamentele florale afisate sunt realizate in atelierul Florariei Rosalia.